Nettsidesikkerhet

Unike nettsider
Unike nettsider

Vi setter nettsidesikkerhet høyt. Det gjelder ikke bare deg som kunde, men også dine besøkende, og dine kunder, skal være trygge.

Hva mener vi med nettsidesikkerhet?

Først og fremst skal dine nettsider være trygge. Derfor scanner vi, uten unntak, hver eneste dag alle våre kunders nettsider etter virus, malware og spyware. Dette har vi automatiske systemer for, og sørger for at nettsiden din til enhver tid er oppdatert med siste fikser.

I tillegg kjører vi backup hver eneste dag, hver uke, og hver måned – så vi til enhver tid har tilgjengelig backup som vi kan rulle tilbake dersom uhellet er ute. På samme måte som man ikke tegner brannforsikring fordi man tror det skal begynne å brenne hjemme, er dette er vår forsikring på at vi har kontroll dersom noe skulle skje.

En annen sak, er at vi har SSL som standard for alle våre kunder: data som sendes gjennom nettleseren er kryptert, og skal ikke fanges opp av andre.

Vi tilbyr ikke egne epost-servere, ettersom det er høyrisiko å blande sammen med drift av nettsider. Derfor overlater vi det til Google, som du kan lese mer om her og her.

Av andre ting som folk ofte glemmer, er også din kundedata hos oss. Vi lagrer ikke annet enn høyst nødvendig informasjon om deg, som er relatert til selve kundeforholdet. All annen kommunikasjon har vi ikke lagret på våre servere. Du skal kunne stole på oss – og vi gjør alt i vår makt for at all data skal være trygg.